NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´accés a la ciutat per la CV-58 millora amb la finalització de les obres

1,7 milions ha invertit la Conselleria d´Obres Públiques per fer el projecte

1,7 milions d’euros ha sigut la inversió total injectada per la Conselleria d’Obres Públiques en la CV-58, la principal via d’accés a Xàtiva. Després de sis mesos d’obres i tres actuacions s’ha aconseguit millorar la seguretat vial, s’ha facilitat la connexió dels polígons i s’ha reduït l’intens tràfic diari que suporta aquesta carretera amb la ja inaugurada nova rotonda satèl·lit construïda a l’altura del cementeri amb un cost de 269.000 euros.

La funció principal d’aquesta rotonda és la d’eliminar part del tràfic de la glorieta de la intersecció amb la CV-645 on es troba la zona comercial, la coneguda com del McDonald’s. Ací també s’ha actuat amb la construcció de passos elevats per a vianants i reurbanitzant la zona. Les obres en la CV-58 han consistit en el reforç del ferm i la renovació de paviments.

Però per a resoldre la descongestió encara resten dues intervencions ja planificades que, aprofitant la visita foren entregades al director general. En primer lloc s’escometrà altra rotonda front al camp de futbol Paquito Coloma i els antics salons del Palasiet en la CV-645 valorada en 247.404 euros. A continuació es condicionarà un nou vial de nova construcció per darrere de la Ciutat de l’Esport per absorbir part del tràfic d’eixida cap a Novetlè.

El regidor de Mobilitat, Miquel Lorente va destacar la dinamització econòmica que suposen aquestes obres al donar-li molt més fluïdesa als polígons.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.