NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XV Pujada a la Font Freda

Francisco Javier Calabuig i Mari Tamarit s´imposen en la cursa

Francisco Javier Calabuig i Mari Tamarit s’han imposat en absolut masculí i femení en la XV Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida, carrera inclosa al X Circuit Cajamar de la Vall d’Albaida. Aquesta carrera, d’11.300 metres, destaca pel seu recorregut ja que els atletes poden gaudir de l’espectacular paratge natural de l’Ombria del Benicadell. Com novetats està el canvi de data i del itinerari en l’últim quilòmetre que van ser del grat dels participants.

El guanyador, Francisco Javier Calabuig, del club Carnisseria Vicente Berenguer d’Ontinyent realitzaria un temps de 44:32; catorze segons després entraria el segon classificat, José Antonio Alemán. Tercer seria Vicente Gandia amb 45:15. Mari Tamarit, també d’Ontinyent s’imposava en fèmines amb 58:10.

La propera cursa inclosa al circuit tindrà lloc el 2 de de juny amb la X Volta a la Vila d’Agullent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.