NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II Gastro Fira Artesanal amb més de 30 expositors

La Mancomunitat de La Costera-La Canal organitza esta jornada

La segona Gastro Fira Artesanal, celebrada en Enguera amb gran èxit de públic i expositors participants, més d’un trentena, ha donat a conèixer la rica oferta gastronòmica i artesanal dels pobles que conformen les comarques de la Costera – la Canal. Després de l’experiència pilot de l’any passat en l’Alcúdia de Crespins, aquesta iniciativa de la Mancomunitat s’ha consolidat amb aquesta nova entrega.

La cita, celebrada a l’aire lliure va omplir de parades les places de la Comunitat Valenciana i d’Ibáñez Marín de la capital de la Canal en horari de matí i vesprada, oferint als assistents tapes variades i amb una pinta deliciosa,  productes ecològics i de proximitat com mel; rebosteria i pastissos; papes artesanes inclús de moniato i cervesa; com no, verdures. Altres tipus d’articles foren creats al ritme d’oficis antics que li donen autenticitat i qualitat com cistelles i espardenyes d’espart; gàbies de fusta; bijuteria o navalles i ganivets.

La jornada arrancaria a les deu del matí i a les 11 tindria lloc la inauguració oficial que comptaria amb la presència d’alcaldes de municipis de les comarques i del director d’estratègia territorial turística de l’Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert que destacaria el caràcter itinerant d’aquesta cita.

Una Gastro Fira Artesanal no només ideal per a degustar i comprar, també per gaudir d’altres tipus d’activitats on no faltaren les destinades als més menuts de la casa.

Precisament molts dels estands foren locals; també de tipus institucional i entre les activitats complementàries actuaria el grup de danses del municipi.

I així aquest fou un cap de setmana on Enguera va desplegar tots els seus encants, sobretot turístics, ja que al dia següent seria escenari de la VI edició del trail Umbria-la Plana.

I així la fira ha consolidat, aquesta vegada en Enguera, la promoció dels productes de proximitat, la gastronomia i l’artesania del territori de la Mancomunitat la Costera-la Canal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.