NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

IX Fira d´Associacions amb 23 stands

El Parc Beat Ferreres ha acollit la fira d´enguany

Que l’associacionisme fa poble és una màxima que explota ben bé l’ajuntament de l’Olleria que cada any i ja van nou, organitza la “Fira d’Associacions”, una cita obligada i més que consolidada al calendari anual d’esdeveniments. En aquest 2018 i durant tot un dissabte de vesprada, 23 col·lectius de tot tipus, socials, culturals o esportius van donar a conèixer les seues activitats i les seues reivindicacions davant un nombrós públic.

Els expositors ompliren el parc del Beat Pare Ferreres de la localitat, alguns d’ells novells en aquesta cita, el que constata el gran treball previ realitzat que ha evolucionat en cada edició.

Castells inflables per als més menuts i diverses actuacions sobre l’escenari com la del grup Entropia, balls de saló M. Angeles, Ball a la Vall, l’Olleria Balla, Balls Puri o una gran desfilada de glòria de Moros i Cristians van donar-li un toc diferent i divertit a la vesprada.

En definitiva, aquesta fou una jornada per a valorar i reconèixer la diversitat i el mèrit de cada associació participant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.