NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 450 esportistes participen en l´Egypcian Race

Enguany la prova qualifica per al Campionat d´Espanya i el Campionat Europeu de Carreres d´Obstacles

L’Olleria acollirà el proper dissabte la segona edició de l’Egypcian Race, una cursa de 10 quilòmetres plena d’obstacles que enguany s’inclou al calendari nacional i permet als esportistes qualificar-se per al Campionat d’Espanya i el Campionat Europeu. De moment, hi ha més de 450 persones apuntades i s’espera arribar a les 500, una oportunitat única per al poble, que vorà revitalitzada la seua economia amb l’arribada de més d’un miler de persones entre acompanyats i esportistes.

L’Egypcian Race és tot un espectacle per als que no corren, ja que les proves són molt dures i visualment molt atractives. A més, s’espera la participació dels campions d’Espanya, la qual cosa fa més atractiva la cursa per als que disputen la cursa.

L’Egypcian Race es celebrarà el dissabte a les sis de la vesprada amb eixida i meta al pavelló de La Solana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.