NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La nova rectora de la Universitat de València visita Oliva

La rectora ha participat en les II Jornades Socioeducatives de La Safor

La Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha sigut rebuda a les portes de l’Ajuntament de la seva localitat natal, Oliva, per l’Alcalde, David González, i per diversos regidors per tal de participar en les II Jornades Socioeducatives de la Safor i signar en el Llibre d’Or de la ciutat. Aquest és el seu primer acte oficial després de la presa de possessió.

La olivera ha pronunciat la conferència “Reptes educatius en la formació del professorat en la societat del segle XXI: inclusió, igualtat i millora de la convivència” analitzant experiències didàctiques concretes i elaborant metodologies curriculars adaptades a las necessitats del alumnat.

També va tenir lloc una taula redona amb el mateix tema de debat que comptà amb professionals de l’educació i la pedagogia i amb alumnes amb TEA (Trastorn del Espectre Autista).

Cal recordar que Mavi Mestre és la primera dona que dirigeix la Universitat de València des de la seua fundació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.