NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tapes de temporada en ´El Encuentro´

La carxofa és ara la protagonista als fogons del restaurant

Les carxofes són una de les hortalisses més apreciades de la cuina mediterrània i són infinits els plats que fan ús d’ella com a base, però en ‘El Encuentro’ d’Ontinyent aprofiten l’hora de la cervesa per a que els clients disfruten d’esta hortalissa. Crues i cuites són les més populars, però podem trobar variants bullides o al vapor, a les que hi ha que afegir altres ben suculentes, com les que es fan a la brasa o al forn.

Bona música i bons amics és l’únic que fa falta per a disfrutar de la terrassa de ‘El Encuentro’, on la primavera convida a compartir bons moments com estos, on la gastronomia cobra protagonisme de la mà d’estos mestres de la carn.

Com veuen, les carxofes no són l’únic atractiu gastronòmic de ‘El Encuentro’, un restaurant emblemàtic d’Ontinyent per on és quasi obligat passar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.