NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Olímpic 0 - Novelda 3

L´Olímpic perd l?últim partit de lliga davant el Novelda i tanca la temporada en setena posició

L’Olímpic ha tancat la temporada perdent en la Magdalena de Novelda per 3-0 que el deixa en un meritori setè lloc final; un resultat massa unflat per al joc desenvolupat per l’equip de Xàtiva. Els locals s’avançaren al marcador gràcies al gol de Sellés al minut 14; ja en la segona part augmentaria el seu avantatge amb un tant de Lewis al 48) i altre de Sellés al 87. Per a l’Olímpic, les baixes marcaren l’encontre. El míster va donar la titularitat a Arnau en la porteria per tornar-li-la a Serpeta o per a fer debutar en la categoria a Carlos Gómez, jugador amateur de l’Olímpic. Jugarien, després de vàries setmanes Carrascosa, Borja i Pepín.

L’entrenador valorava aquesta temporada com molt complicada, condicionada per la inestabilitat del club i l’econòmica però es mostrava satisfet pel compromís i entrega de la plantilla.

Aquest dijous l’Olímpic ha convocat una assemblea extraordinària per informar sobre el procés de conversió del club en Societat Anònima Esportiva i per exposar les propostes i projectes d’inversió.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.