NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia demana a la Generalitat les competències que permeten agilitzar la construcció del Palau de Justícia

L´obra té un cost estimat de 19,5 milions

L’Ajuntament de Gandia ha demanat a la Conselleria de Justícia que li delegue competències per a la projecció, construcció i equipament de la nova seu judicial de Gandia, que té un cost estimat de 19’5 milions i que assumirà el Govern autonòmic.

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, va anunciar fa un mes que el Pla d’Infraestructures del seu departament inclourà el Palau de Justícia i va comentar que tot i que les competències d’aquest assumpte són de la Conselleria de Justícia, la gestió podria dirigir-se des de l’Ajuntament per tal d’agilitzar el projecte, tal com ha fet la Conselleria d’Educació amb l’Edificant, un programa que consisteix en la millora i rehabilitació dels centres educatius públics.

El pròxim pas és l’acceptació de la Conselleria de Justícia a la sol·licitud de Gandia i la seua aprovació al plenari perquè la delegació entre en vigor i adquirisca plena eficàcia.

El Govern local ha llançat un missatge de tranquil·litat al veïnat de Roís de Corella, ja que no es traslladarà el jutjat fins que l’actual edifici tinga un altre ús i fins que no estiga en funcionament el nou centre de salut integral del barri.

Segons han recordat des del Govern local, fa una dècada que l’Ajuntament va oferir la parcel·la a la Generalitat de vora 4.300 metres quadrats, però no ha sigut fins ara que Justícia ha donat senyals d’emprendre el projecte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.