NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concurs de coques creatives en Oliva

15 establiments hostalers i cinc escoles lluiten pel triomf

Demà divendres des de les nou i mitja del matí, el Centre Polivalent d’Oliva serà escenari del Primer Concurs Nacional de Coques Creatives i Tradicionals on 15 establiments hostalers lluitaran per aconseguir un dels tres premis, dotats amb 1.000 euros; 500 i 250, respectivament. A més sis equips de cinc escoles d’hostaleria valenciana pugnaran per obtindré el títol a la millor escola de coques. Organitza l’Associació Gastronòmica Cultural “Amics de les Coques d’Oliva”, AGACO amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva.

Oliva posiciona així la seua cuina al mapa gastronòmic amb un concurs on es potencia la creativitat.

Altre aspecte important a destacar és el seu jurat conformat per xefs de reconegut prestigi guardonats amb estrelles Michelin.

Jurat que es completa amb el presentador de TVE a la Comunitat Valenciana i crític gastronòmic, Paco Alonso i Cova Morales, bloguera gastronòmica. Per al lliurament de premis està prevista la presència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i la diputada de Turisme, Pilar Moncho.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.