NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II Jornades Socioeducatives de La Safor

Tindran lloc fins al 25 de maig i es celebraran entre Oliva i Gandia

Oliva ha inaugurat la segona edició de les Jornades Socioeducatives de la Safor amb activitats de formació per un sistema d’ ensenyament més inclusiu i igualitari que millore la convivència. Tindran lloc fins al 25 de maig i es celebraran entre Oliva i Gandia. La jornada inaugural ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre, filla d’Oliva, que ha realitzat la conferència sobre els reptes de l’educació en el segle XXI.

La resta de sessions de les jornades tindran lloc a l’Aula Magna del Campus de Gandia.

El 22 de maig a les 17:00h es realitzaràla conferencia: “Els factors de l’exclusió educativa a Espanya” amb la presència de Juan Manuel Escudero de la Universitat de Murcia i a les 19:00h, un espai debat sobre experiències en el sector. El divendres 25 de maig, a les 16:00h començaran les conferències i debats centrades en la prevenció de la violència de gènere. Al finalitzar, tindrà lloc la cloenda amb vi d’honor.

L’assistència és oberta i gratuïta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.