NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1.500 persones omplin el poliesportiu en la II Gimnastrada

13 centres educatius participen en esta edició

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent acollia ahir dimecres la II Gimnastrada Universitària on acudien al voltant de 1500 persones entre participants i públic de 13 centres educatius. L’activitat, l’epicentre de l’oferta esportiva d’Ontinyent per al més de maig, ha estat organitzada per la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport del Campus d’Ontinyent, l’Ajuntament i la Fundació Universitària.

La II Gimnastrada va comptar amb un total de 24 muntatges coreogràfics expressius a càrrec d’alumnat d’instituts de la zona i de la Universitat de València, a més d’un muntatge dels escolars de primària del CEIP Rafael Juan Vidal-La Solana. La finalitat és acostar la universitat i les activitats gimnàstiques als estudis de secundària i batxillerat de l’entorn del campus d’Ontinyent. Uneix, per tant, educació i esport, dues de les titulacions que es tenen al campus.

Encara que l’activitat no va tenir un caràcter competitiu, totes les persones participants reberen un trofeu commemoratiu de la mà, entre altres, de l’alcalde d’Ontinyent. La inauguració va corre a càrrec de Masters Ballet i l’actuació de cloenda l’oferia el Club de Salt de Corda de Xest. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.