NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou punt d´atenció als majors en Sant Rafel

A partir del 5 de juny els majors ja no hauran de desplaçar-se al centre

L’Ajuntament d’Ontinyent oferirà des del proper 5 de juny un servei que evitarà desplaçaments a les persones majors de 60 anys del barri de Sant Rafel. Es tracta d’un nou Punt d’Atenció de Serveis Socials ubicat al Centre Integral de Majors d’esta barriada. Així ho han anunciat l’alcalde i la regidora de Política per a les Persones en la reunió que han mantingut amb els majors de la zona.

Este nou servei és una aposta més del Govern local per millorar la qualitat de vida dels ciutadans així que, a partir d’ara, ja no s’hauran de desplaçar al centre per a fer gestions sobre dependències, teleassistència, targeta del major, ajuda a domicili, menjar a casa o ajudes de primera necessitat.

Una psicòloga, una treballadora social i una administrativa atendran este punt cada dimarts de 10 a 14, tot i que s’ampliarà l’horari d’atenció si es considera necessari. A més, en un futur, està previst també oferir més a la resta de veïns, no només a les persones majors.

Esta mesura se suma a altres impulsades pel Govern d’Ontinyent per millorar l’atenció als majors, com ara l’augment de les  activitats al CIM de Sant Rafel i el Centre Cívic del Llombo, la posada en marxa del programa pilot d’hidroteràpia o el programa “Majors Actius”.

Este programa fomenta l’activitat física i mental amb viatges, rutes turístiques, activitats culturals, de foment del benestar o d’impuls a la participació i el contacte intergeneracional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.