NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració de la Casa de les Dones

Un punt de trobada i seu de serveis dirigit a dones

Xàtiva ha inaugurat la conversió de l’antic centre cívic ‘La Ferroviària’ en La Casa de les Dones, un espai dedicat íntegrament a polítiques d’igualtat, servicis didàctics i orientatius per a prevenir situacions de discriminació, així com, un edifici d’atenció, documentació i orientació per a les dones que pateixen algun tipus de violència.

L’acte es va iniciar amb una batucada itinerant oferta per Batudona que començà a les portes de l’Ajuntament i arribà fins a la Casa de les Dones, on es va produir l’obertura de portes oficial. Seguidament es va realitzar un sopar informal seguit de la representació «Dóminas, chonis y princesas», a càrrec de Loles Serrano. Les activitats finalitzaren amb una ‘Festadona’.

Aquest és un espai obert per a tota la ciutadania, de fet, algunes associacions xativines ja estan presents a la Casa de les Dones. El servei d’assistència d’Intervenció especialitzat per a Dones víctimes de violència de gènere serà tant presencial com per teleassistència ateses per psicòlogues i advocades, de forma gratuïta.

La inversió per poder reconstruir i condicionar l’ edifici que compta amb un Reglament de normes d’Ús intern, ha suposat una despesa de 69.300 euros. S’espera la concessió de subvencions ja sol·licitades que ajuden al seu finançament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.