NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Violència de gènere en l´actualitat

El sisè encontre de Xateba desgrana la situació actual sobre la llei contra la violència de gènere i els recursos amb que disposa la dona maltractada

Xateba, l’associació per la igualtat i contra la violència de gènere de Xàtiva ha celebrat el VIé Encontre amb un extens programa de ponències que va encetar la secretària judicial del jutjat de 1ª instància de violència contra les dones número 3 d’Ontinyent, Vicenta Tolda.

Els recursos municipals en serveis socials, l’atenció psicològica per a dones maltractades i l’atenció sanitària que necessiten foren repassats en les ponències del matí que acabaven a la una i mitja. Fins les dos, la clown, Núria Urioz va posar la nota d’humor. A les quatre arrancaria la segona part de l’encontre.

Finalment, de sis a sis i mitja tindria lloc la presentació del butlletí Xateba en commemoració dels seu desè aniversari que ha estat coordinat per Carmen Palazón. El 25 de novembre, dia Internacional contra la Violència de Gènere, Xateba celebrarà la ja tradicional concentració.

Aquest sisè encontre, desenvolupat el passat dissabte tenia lloc a la seu del barri nord-oest de Xàtiva. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.