NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Actualització cadastral

Novetats del cadastre que fan pujar l´IBI considerablement

La Unió ha organitzat una xerrada per a agricultors i ramaders sobre les novetats incorporades al cadastre que fan pujar l’IBI de les construccions, com ara granges, corrals de ramat i magatzems agrícoles, un impost que en algunes poblacions de La Vall d’Albaida està reclamant-se de forma retroactiva.

La campanya la va iniciar l’Agència Tributària fa cinc anys, però ha anat prorrogant-se perquè buscaven construccions en sol no urbanitzable no registrades al cadastre. Ara li ha tocat el torn a les que estan registrades però no tenien actualitzat el valor cadastral.

Segons Parrado, les valoracions cadastrals que està enviant la Direcció general del Cadastre estan per dalt de la realitat i els agricultors i ramaders volen ajustar el valor per tal de rebaixar la càrrega impositiva.

En la reunió, a la que han acudit els interessats, s’ha parlat de les valoracions i els pagaments, temes de molt d’interès per als llauradors i ramaders. Tant és així que el conseller d’Agricultura de la Mancomunitat de Municipis de La Vall ha acudit a l’acte per a informar-se i poder ajudar en el que puga als que vagen a la Mancomunitat a informar-se.

La col·laboració entre les administracions és clau per a prestar el millor servei possible de la ciutadania.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.