NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

47 participants en els campionats de Minivelocitat i Supermotard

El Complex del Motor d´Albaida celebra els campionats de la Comunitat Valenciana

El Complex del Motor d’Albaida va acollir el passat cap de setmana els campionats de velocitat autonòmica, a més de als participants en les categories 80GP i Prototipus Series, amb la participació de 47 esportistes.

En les categories de 80GP i Prototipus Series els més ràpids en cronos varen ser Adrián Doménech, Juan Benito i Fran de la Dueña. La carrera va tindre 16 voltes i en cap d’elles les posicions canviaren. Els tres millors dels entrenaments també ho varen ser en la màniga i pujaren al pòdium al finalitzar la jornada.

En Minialeví B, Ángel Piqueras, Jorge Huertas i Carlos Belando marcaren els primers temps en cronos. Piqueras va ser el guanyador en les dues carreres, rodant sempre al capdavant. Belando també es va mantenir en la mateixa posició darrere d’Ángel i Jorge va tindre que lluitar de valent contra Adrián Cruces per a quedar tercer.

Les categories SM65-85, Pit Bike A i Pit Bik B disputaren els seus entrenaments i mànigues junts. Adrián Cases, Aitor Andújar i Alex Escrig aconseguiren ser els més ràpids en cronos. Adrián destacà en Albaida per ser el pilot que va estar al capdavant en tots els girs de les dos mànigues. Per les altres dues posicions va haver més lluita i, finalment, Aitor Andújar va quedar segon en ambdues. Luis Manuel Pomares va quedar tercer en la primera i Alex Escrig en la segona.

Per categories, David Martínez, Pablo Martínez i Daniel Ros pujaren al pòdium de Pit Bike. Alex Escrig, Pablo Escudero i José Suárez en SM65, i Adrián Cases, Aitor Andújar i Luis Manuel Pomares en SM85.

En Supermotard per a tots Samuel Alfaro es va emportar la victòria, Nigel Dean el segon i José Antonio Gallardo tercer.

Amb tots estos resultats i els obtinguts al llarg de la temporada, Adrián Doménech és converteix en campió de 80GP, Juan Miguel Salazar de 80 prototipus, David Martínez de Pit Bike A, José Carlos Palop de Pit Bike B, Pablo Escudero de SM65 i Sergio Muñoz de SM85.

De moment, el Complex del Motor brilla amb llum pròpia i les competicions van succeint-se al llarg de l’any sense problemes, el que segueixen reclamant són uns accessos millors a les instal·lacions, la qual cosa depèn ja de la voluntat política.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.