NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Incendi en la xopa d´Alboi

Obliga a desallotjar a 60 persones

Un incendi declarat ahir per la vesprada a la Xopà d’Alboi de El Genovès va obligar als bombers a desallotjar a desenes de persones, algunes de les quals es trobaven disfrutant del diumenge en una zona de pícnic molt transitada els caps de setmana i altres eren residents als xalets de la zona.

 

 

Malgrat que a les sis de la vesprada l’incendi estava estabilitzat, la situació va ser perillosa perquè les flames s’aproparen molt als habitatges i perillava la integritat física dels seus residents. A més, el trànsit ferroviari de la línia Xàtiva-Alcoi va ser interromput perquè les mànigues d’extinció dels bombers creuaven les vies i mig centenar de travesses resultaren danyades pel foc. Els viatgers hagueren de ser traslladats en autobusos fins als pobles de destí, excepte a El Genovès, municipi al que no es podia accedir pels problemes existents en la carretera.

 

 

 

 

En les tasques d’extinció participaren sis mitjans aeris, l’helicòpter de la Generalitat Valenciana, unitats de bombers forestals, tres autobombes, dos vehicles coordinadors del consorci provincial de Bombers, cinc brigades de la Diputació de València, una unitat de vigilància i agents mediambientals.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.