NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rebaixa d´impostos de cara a les eleccions

L´Olleria, La Pobla del Duc, Xàtiva i Ontinyent rebaixen l?IBI per a l?any que ve

Ahir els anunciàvem que Xàtiva baixarà l’IBI un cinc per cent per a tots i fa uns dies era Ontinyent qui anunciava bonificacions depenent dels ingressos de la unitat familiar, però no són les úniques poblacions que rebaixen este impost.

Des de l’1 d’octubre, La Pobla del Duc té un tipus impositiu del 0,60 per cent per a les vivendes i del 0,45 per a les finques rústiques. L’Olleria, en canvi, es queda en el 0,62 per cent per a les vivendes, baixant 4 punts respecte al que estava estipulat enguany i abaratint els rebuts un 6%.

Però la rebaixa de l’IBI no és l’únic plat estrella dels pressupostos de l’any que ve en moltes poblacions de les nostres comarques. La Pobla del Duc, a més de rebaixar la contribució, rebaixarà un 10 per cent l’impost de plusvàlues, que és el que es paga a l’Ajuntament pel benefici extret al vendre una propietat, a més de varies bonificacions en funció del valor dels terrenys, de si el propietari té discapacitat o no, de si la propietat prové d’una donació o d’una herència.

En Canals no baixaran l’IBI l’any que ve, però baixaran l’impost de circulació dels vehicles entre un 3 i un 5 per cent, la qual cosa suposarà una rebaixa d’entre 38 cèntims i 7,41 euros, depenent del vehicle. A més, per a incentivar l’ús de les instal·lacions esportives, els joves de més de 14 anys no hauran de pagar 45 euros per l’abonament de les piscines d’estiu, sinó 25. Els abonaments per als adults i els familiars es rebaixen 5 euros, passant dels 45 als 40 i dels 60 als 55 euros, respectivament, el lloguer de les pistes de pàdel també es reduirà a partir de 2015 i els que vullguen fer ús del rocòdrom hauran de pagar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.