NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

50 obres de Vicent Giner

Vicent Giner exposa una cinquantena de les seues pintures a l?oli a la Casa de Cultura de Xàtiva fins al 29 de novembre

Fidel amb la seua cita bianual amb la Casa de Cultura de Xàtiva, Vicent Giner exposa en la seua ciutat d’adopció una mostra composada per quasi 50 pintures a l’oli de diferent temàtica però amb el seu estil i tècnica tan recognoscible.

Vicent Giner vingué de ben menut de Castelló a Xàtiva passant primer per Madrid i Xàtiva el va enamorar, estant sempre present als seus llenços com l’imprescindible Jardí del Bes. La pintura de Vicent Giner ha passat per poques etapes i molt prompte l’empremta de Sorolla es faria patent, tant en l’elecció de temes costumistes  i mariners com en les pinzellades de color plenes de llum com a bon llevantí.

Sorollista o lluminista són només algunes de les perles que la crítica especialitzada li ha dedicat a aquest artista durant tota la seua trajectòria plagada d’èxits i premis tan prestigiosos com la medalla d’or Picasso o el Reina Sofia. La seua obra es pot contemplar fins al 29 de novembre en la sala de columnes de la Casa de Cultura xativina.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.