NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Diputació millora la seguretat vial amb les obres als barrancs

En estos moments està licitant-se la redona d´accés a l´ermita de Sant Esteve

En uns dies comencen als barrancs del Riello, La Costa i Pou Clar les obres d’instal·lació d’unes tanques de seguretat que milloraran el pas de vehicles i vianants per estes zones d’Ontinyent. Així ho ha anunciat en la seua visita a la capital de La Vall d’Albaida el diputat de Carreteres que, juntament amb el president de la Diputació i alcalde de la ciutat, han anunciat la licitació de les obres de construcció d’una redona partida que millorarà l’accés a Sant Esteve  i que costarà 280.000 euros.

El projecte que actuarà en la carretera d’Ontinyent en direcció a Vallada costarà 209.000 euros, mentre que el corresponent al Pou Clar arribarà fins als 235.000, unes quantitats que permeten actuar en la seguretat vial dels voltants de la capital de La Vall d’Albaida.

Quan acabe la legislatura l’any que ve, la Diputació de València haurà invertit en carreteres 1,6 milions d’euros al terme municipal d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.