NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

3 milions d´inversió per a Poble Nou

En esta legislatura s´ha invertit molt en esta barriada ontinyentina

El barri del Poble Nou ha registrar als últims tres anys de legislatura, una inversió pública superior als 3 milions d’euros. Aquesta fou una de les dades posades en valor ahir al marc de “L’Ajuntament al barri”, la campanya de foment de la participació ciutadana impulsada pel consistori ontinyentí per augmentar el contacte directe amb els veïns que atengueren al carrer, al punt de trobada ubicat a la Plaça de Sant Domingo.

Entre les accions executades per valor de més de tres milions d’euros trobem la reurbanització de la Placeta de Sant Carles amb 250.000 euros o la imminent modernització i adequació de la Casa de Cultura amb 410.000 euros i com no, els programes de rehabilitació d’edificis i habitatges.

Entre les properes inversions destaca el projecte “Riu Viu” amb la recuperació del marge dret del Clariano.

Ací també inclouríem la creació del nou Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.