NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Recital de Tetiana Shefran, guanyadora del tercer premi Iturbi

La Casa de Cultura de Xàtiva acull un concert d´esta jove pianista

L’ucraïnesa Tetiana Shafran ha ofert un concert de piano en la Casa de Cultura de Xàtiva amb entrada lliure. Aquesta jove pianista, fou guanyadora del tercer premi internacional Iturbi 2013 que convoca la Diputació de València.

Tetiana naix en 1989 en Kiev. Amb 3 anys aprèn a tocar el piano. Estudia en Kiev en l’Escola de Música Lysenko. En 2012 finalitza els seus estudis en l’Acadèmia Nacional de Música Tchaikovsky d’ Ucraïna amb una menció especial. Tetiana és guanyadora de nou concursos internacionals de piano, en Kiev, Saratov o el primer premi Chopin en Polònia al 2001. L’any passat es sumava l’Iturbi de València. Per al recital de Xàtiva va elegir un programa amb peces de Beethoven, Scriabin, Ravel, Mendelssohn per acabar amb la sonata número 2 de Rachmaninoff. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.