NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dia de rècords

Gandia celebra el Dia Olímpic amb la presència de dotze medallistes.

Gandia ha estat triada enguany la única ciutat espanyola en acollir el Dia Olímpic, una jornada organitzada pel Comité Olímpic Espanyol, el Comité Olímpic Internacional i la Fundación Trinidad Alfonso en la que 137 monitors, dotze medallistes i centenars de xiquets han disfrutat de 25 disciplines esportives diferents al poliesportiu de la ciutat.

Després de la desfilada dels esportistes, els relleus de la torxa olímpica i els parlaments, els assistents han disfrutat d’un matí molt intens en el que els més joves han admirat de prop als seus ídols esportius.

El dissabte els amants de l’esport van poder vore en la ciutat a les judoques Isabel Fernández i Ana Carrascosa; a la gimnasta Carolina Pascual; a l’atleta Joan Lino; a les jugadores d’handbol Beatriz Fernández, Mihaela Ciobanu i Montse Puche; a l’esportista d’esgrima Javier García; a Marías Tudela i César Sempere, jugadors de rugbi; i a la nedadora Marche Peris.

Com veuen, animació no va faltar i el poliesportiu es va omplir de gom a gom per a disfrutar d’una jornada saludable on es transmeteren grans valors.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.