NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Survivor Race

Gandia celebra la 2ª Survivor Race

Al voltant de 1.000 atletes van posar a prova els seus límits i van haver de superar més de 20 obstacles en la segona edició de la Survivor Race de Gandia que amb un recorregut de 7,5 quilòmetres es va celebrar en quatre tandes. A més i com gran novetat, l’edició d’enguany fou una de les quatre carreres espanyoles classificatòries per al mundial de Londres que tindrà lloc el proper mes d’octubre. Abderrahim Hanzaze del club Hell’s gladiators s’imposaria en la categoria elit amb un temps de 35:43; en la popular, l’independent Iván Pedraza seria el vencedor. Els corredors van prendre l’eixida des del parc Ausiàs March per rodejar el riu Serpis, passar pel pont de l’avinguda del raval i acabant al mateix parc on van estar instal·lats els obstacles més espectaculars com cordes, gorgs de fang, anelles; pujar murs; carregar pes i altres nous que no van deixar indiferent a ningú, ni als participants ni al públic.

La diversió, l’esforç i la superació són per tant l’essència de Survivor Race. En Gandia a més, el circuit fou molt pla així que es va poder gaudir d’una carrera amb ritme d’infart.

Els corredors van poder recollir els dorsals i l’equipació el mateix dia de la carrera des de les vuit del matí en el “Village” instal·lat al propi parc Ausiàs Marc on es va poder gaudir de l’ambient amb food-trucks, música i speaker.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.