NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obres necessàries

La Diputació de València inverteix 200.000 euros en fer accessible l´Ajuntament de Montitxelvo

La Diputació de València ha invertit al voltant de 200.000 euros per fer accessible l’Ajuntament de Montitxelvo, un edifici que ha necessitat també una reforma de la seua estructura i un canvi de coberta que l’ham deixat com a nou i que permetrà als veïns poder ser atesos a la planta baixa amb la redistribució d’espais que s’ha fet.

En Montixelvo estan més que contents pels resultats de la reforma de l’Ajuntament, però també per les inversions que han arribat als últims anys.

 

 

En els darrers dos anys de la passada legislatura arribaren a este poble que no arriba als 700 habitants un total de 300.000 euros, una xifra que en els primers dos anys del nou Govern s’ha multiplicat per dos. A més, s’espera l’arribada d’altres 300.000 euros abans de que acabe la legislatura l’any que ve, complint així amb el compromís de l’ens provincial d’ajudar als pobles més menuts.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.