NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Temporada de platja

La Diputació de València enceta en Tavernes de La Valldigna la temporada d´estiu en la neteja de platges

La Diputació de València ha encetat ja la temporada de platges amb la presentació en Tavernes de La Valldigna del personal i la maquinària emprades en la neteja intensiva del nostre litoral. Amb 1,1 milions d’euros d’inversió a l’any, l’ens provincial es dedica estiu i hivern a mantenir les platges, les dunes i la biodiversitat intactes, mentre que els ajuntaments paguen el 13 per cent del cost total.

En Tavernes de La Valldigna compten amb dos quilòmetres de platja, un litoral que s’estimen molt si tenim en compte que en estiu quasi es quadruplica el número de residents, amb l’impuls econòmic que això comporta.

 

 

Enguany els treballadors han assistit a cursos sobre biodiversitat per tal de poder actuar correctament davant les troballes d’animals i espècies vegetals a protegir i, a més, alguns que estaven temporals han consolidat el seu lloc de treball.

 

 

El manteniment de les platges, que es fa durant tot l’any, cobra especial importància als mesos d’estiu, quan els turistes arriben a les nostres platges per tal de disfrutar de les vacances.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.