NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El pavelló Ricardo Tormo de Canals acollirà una exposició

Sobre el pilot de motociclisme després d´haver acordat el projecte amb la familia

Canals és un poble orgullós de l’èxit dels seus veïns i el major exponent el trobem en el pilot de motociclisme Ricardo Tormo que dóna nom al pavelló d’esports del poble i al circuit de Xest, on es celebra el mundial. L’equip de Govern actual ha aconseguit el vist i plau de la família per a muntar una exposició permanent al vestíbul del pavelló del poble recentment ampliat i el projecte es farà realitat en breu, segons ha anunciat en exclusiva l’alcalde al nostre magazín Bon Dia Comarcal.

L’obra d’ampliació del vestíbul del pavelló de Canals, que ha duplicat el seu tamany, ja és una realitat i ara falta adequar l’espai reservat per a l’exposició amb vitrines i el recorregut del circuit que guiarà als visitants.

L’alcalde ha recordat que en l’anterior legislatura l’equip de Govern del PP va habilitar la planta baixa de la Casa de Cultura per a exposar alguns elements de Tormo, però la falta de permisos per part de la Conselleria de Cultura al no complir l’espai expositiu els requisits legals requerits per a la seua obertura han impedit obrir les seues portes.

L’alcalde de Canals, a més d’anunciar este projecte, ha confirmat que l’organització del mundial de motociclisme donarà a conèixer l’edició d’enguany en Canals, promocionant així la ciutat que va vore nàixer al campió Ricardo Tormo.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.