NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campanya ´ Stop al foc ´

El Consell d´Agricultura realitza en Xàtiva l´ultima sessió de la campanya ´ Stop al Foc´ de prevenció d´incendis forestals

Xàtiva ha acollit l’ultima sessió de la campanya de prevenció d’incendis en terrenys agrícoles-forestals de la Comunitat Valenciana dirigida als agricultors i organitzada per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament rural.

Aquesta campanya de conscienciació ha estat composta per 18 sessions-tallers encarades en zones de risc d’incendi forestal, realitzades en Xàtiva des del mes de abril. Els objectius són que els agricultors prenguin mesures i contemplen alternatives per a minimitzar el màxim possible la cremà de residus de poda agrària i crear unitats de gestió de biomassa agrícola residual.

Segons les estadístiques, el 72% dels incendis que s’han produït els últims 10 anys es deuen a causes d’origen humà i, entre ells, es ressalta que la majoria són derivats de cremes agrícoles.

La Diputació de València, a través de l'Àrea de Medi Ambient té subscrit també un conveni amb el Consorci de Bombers que gestiona, organitza i dirigeix els treballs d'extinció d'incendis forestals amb 14 membres de l'equip forestal i 56 Brigades "DOBLES" de Prevenció Forestal de l’ens provincial.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.