NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

II Edició Canals Cultural

els col?lectius de Canals han donat a conèixer als veïns la seua tasca amb diferents esdeveniments celebrats en diferents espais escènics

El cinema, la literatura, el ball, el teatre, la fotografia, el medi ambient o el voluntariat són algunes de les vessants culturals i socials que han estat presents en Canals Cultural de la mà de les associacions locals que desenvolupen aquestes activitats de manera regular. Durant tota una setmana, del 21 al 27 de maig, 18 col·lectius han donat a conèixer als veïns la seua tasca amb diferents esdeveniments celebrats en diferents espais escènics i també al carrer com la gran trobada general que va envair l’Avinguda Vicent Ferri durant tot el matí del dissabte 26.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.