NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Museu tèxtil

L´Ajuntament d´Ontinyent lloga una nau per a buidar l´antiga fàbrica de Revert, on s´ubicarà el Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament d’Ontinyent ha llogat una nau per poder buidar l’antiga fàbrica de Revert, on l’empresa d’enderrocs començarà a treballar d’ací dos setmanes per a llevar el fibro-cement, comunament conegut com uralita, i enderrocar els edificis que no formaran part del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana.

El passat mes d’abril es signava en Ontinyent el conveni que ultimava la implantació del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana en la capital de La Vall d’Albaida, en l’antiga fàbrica de Revert, unes instal·lacions de 622 metres quadrats a la que acompanyarà una plaça de vora 1.300 metres quadrats. La primera fase està finançada amb 500.000 euros per part de la Generalitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.