NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva obri les portes de l´Hort de la Bosca

la restauració paisatgística ha estat obra dels alumnes del Taller Centelles III i IV

Ahir dijous Oliva va celebrar una jornada de portes obertes en l’emblemàtic parc de l’Hort de la Bosca per donar a conèixer l’actuació desenvolupada pels Tallers d’Ocupació Centelles III i IV. Una intervenció que s’ha dut a terme durant 18 mesos, de 2017 a 2018 gràcies a dos subvencions de 338.813, 62 euros de la Conselleria d’Economia que han permès reciclar i formar a 20 treballadors desocupats, dirigits en els treballs per un equip de 4 persones.

Ahir els ciutadans van poder endinsar-se en la natura i passejar sota un bosc de ribera, amb nous recorreguts que permeten una millor observació de la flora i fauna més autòctona.

S’han platet espècies vegetals autòctones, quasi sense manteniment posterior ni consum hídric, a excepció de la fase d’implantació. L’Hort de la Bosca destaca pel seu valor paisatgístic on s’ha intervingut en dos espais diferenciats com són d’una banda el jardí urbà i l’altra el jardí per a la flora i la fauna.

El projecte també incorpora noves zones de pícnic amb taules, bancs per al descans i la contemplació de la natura, el tancament de la zona de jocs infantils, també remodelada, el tancament perimetral de totes les zones verdes per tal de protegir les espècies plantades i l’obertura de nous camins per l’interior del parc per tal de fer-lo més accessible.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.