NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva celebra la XXIX Fira del Motor i la Maquinària Industrial

Del 29 de juny a l´1 de juliol

Oliva ha presentat la seua 29 Fira del Motor i Maquinària Industrial que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol i que inclou la catorzena Matinal Motera el mateix diumenge. La Fira comptarà amb la participació d’unes 60 marques no només del sector de l’automòbil nou, de quilòmetre zero i d’ocasió sinó també, com a novetat, amb una gran oferta de vehicles elèctrics i híbrids.

La Fira s’ofereix en un gran espai de 14.000 m2, tancat i vigilat a les empreses participants; és a l’aire lliure del passeig d’Oliva, als carrers Lluis Vives, alcalde Juan Sancho i Joan Fuster. Estarà oberta, el divendres de 19 a 22.30 hores i dissabte i diumenge de 10 a 14.30 i de 18 a 22.30.

Passem a la Matinal Motera del dia 1 de juliol, enguany organitzada per primera vegada directament des de la mateixa regidoria de Comerç, comptant amb el patrocin de l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, i la col·laboració de l’Associació Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva.

Pel que fa a les activitats hi haurà concentració al parc de l’Estació i voltants des de les vuit del matí; a les 9, esmorzar al passeig Jaume I; a les 12, volta en moto fins la platja i a la una del migdia començarà l’espectacle d’acrobàcies sobre dues rodes d’Emilio Zamora, de l’equip Ducati.

Com ja anunciat Soqueta, s’espera una assistència massiva per poder superar les 1.500 motos d’edicions anteriors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.