NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Asguinaldo de La Puríssima es repartirà en totes les escoles

S´han editat 3.000 exemplars

Ontinyent ha presentat un còmic sobre l’Asguinaldo de La Puríssima elaborat gràcies a la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Diputació de València, que han recolzat el projecte econòmicament i que ja estan a punt per a, d’ací a un parell d’anys, tornar a publicar altre còmic que ja té en ment Rafael Gandia, l’autor del text.

L’objectiu és que els més menuts puguen conèixer la història i la tradició de les festes de La Puríssima i fer-los partícips per fer créixer en ells la il·lusió de continuar la festa. A més, recupera la tradició instaurada en 1667 de recaptar fons per a pagar les despeses de les festes en honor a la patrona de la ciutat.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha editat 14 publicacions, de les quals dues corresponen a Ontinyent. La primera que va vore la llum va ser la tradició del Cant dels Angelets i la segona l’Asguinaldo de La Puríssima, però no seran les úniques. D’este còmic s’han editat 3.000 exemplars.

 

 

En un parell d’anys l’Acadèmia Valenciana de la Llengua s’ha compromès en publicar un nou còmic i Rafael Gandia ja està rumiant tots els detalls.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.