NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou local per a AFAO

Els malalts d´Alzheimer podran disfrutar d´unes instal·lacions remodelades a l'antiga llar del jubilat de Sant Rafel

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adquirit un local perquè l’Associació AFAO preste millor servei als malalts d’Alzheimer. La passada legislatura ja els va cedir una aula en la seu de la Policia Local per a desenvolupar els seus tallers de memòria, però les necessitats són cada vegada majors i el nou espai es fa necessari. L’antiga llar del jubilat de Sant Rafel, un local de 800 metres quadrats que era propietat de l’Hospital de Beneficència, s’ha comprat per 120.000 euros i, gràcies a una ajuda de la Diputació de València de 190.000 podrà adequar-se per a que puga fer-se ús de la meitat de la seua superfície.

A partir d’ara, els 50 usuaris dels tallers compartiran podran ampliar-se i donar espai a les 60 persones que en l’actualitat estan en llista d’espera per al Centre de Dia Caixa Ontinyent.

A la rehabilitació integral que finalitzarà al primer semestre de l’any que ve es dóna prioritat a l’obtenció de llum natural i s’ha creat una gran sala per a persones amb la malaltia ja avançada i altra per a activitats diverses. També hi haurà una zona de descans, lavabos adequats, zones de direcció, administració o de projeccions.

La resta de l’espai comptarà amb un accés independent i mantindrà els usos que tenia fins ara, estant cedit a l’associació Cepival-Col·lectiu d’Esportistes per la Integració de La Vall d’Albaida, per a la pràctica del tennis taula adaptat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.