NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Bromera presenta les obres guanyadores en poesia i narrativa dels premis literaris

Les obres podran comprar-se a les llibreries a partir del dilluns 11 de juny

L’espai cultural de Sant Domènec acollia ahir la presentació dels llibres guanyadors dels XXXIV Premis Literaris Ciutat de Xàtiva atorgats el passat mes de novembre: “Poemari per a ociosos”, premi de poesia Ibn Hazam de Manel Pitarch i “El Jurament”, premi Blai Bellver de narrativa, de Silvia Romero. Les obres, editades per Bromera, es trobaran disponibles en les llibreries a partir del proper dilluns 11 de juny.

Manuel Pitarch, natural de Vila-real, és llicenciat en Filologia Catalana i en Literatura Espanyola i al seu haver compta amb premis com el Jacint Verdaguer o el Marc Granell. Passem a “El Jurament”, una novel·la que enllaça passat i present lligant-los a partir d’un quadre pintant sobre un retall d’una obra de Rembrandt de caràcter mitològic. La seua autora, la barcelonesa Silvia Romero es dedica fonamentalment a la literatura per a adults i el seu currículum també està ple de premis com el Serie Negra de Novela, el Columna Jove o el de narrativa Sebastià Juan Arbó.

Pel que fa al guanyador del premi d’assaig Carlos Sarthou que va recaure en el xativí Vicente Bataller per “El parlar del tinguem” es reserva per al mes de novembre com culminació de les jornades que es van a desenvolupar per a la commemoració de l’aniversari de Blai Bellver.

L’acte va finalitzar amb l’espectacle “Aigua” de la companyia Nus; un treball de poesia visual sobre la solidaritat, el medi ambient i l’amistat. Una reflexió a deu metres d’altura amb xanques, dansa aèria i acrobàcies com metàfora del nostre pas pel planeta on tot es mou.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.