NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Patxi López celebra amb els socialistes el centenari de la Societat Obrera

López va signar en el Llibre d´Honor de l´Ajuntament

El PSPV-PSOE de Quatretonda ha celebrat aquest diumenge el centenari de la constitució de la Societat Obrera d’aquesta localitat amb un convidat d’excepció, el secretari de Política Federal del PSOE, Patxi López. López, que signaria al llibre d’honor de l’ajuntament, també esmorzaria, acompanyat d’alcaldes, regidors, militants i simpatitzants socialistes de tota la comarca en la seu del partit, que actualment és la mateixa que va tindre la Societat Obrera fundada ara fa cent anys.

En l’acte, López defensaria la reforma constitucional encara que necessita d’acords, acords i un diagnòstic precís del que s’ha de canviar. En aquest sentit els socialistes van posar en marxa la comissió territorial per comprovar que s’ha de modificar per arreglar els problemes territorials. Pel que fa al nou govern, López afirmaria que només el fet de constituir-lo “ha retornat l’esperança a milions d’espanyols”.

Consensos que per a l’ex lendarkari ja existeixen al congrés dels diputats per acabar amb les qüestions més retrògrades de l’anomenada Llei Mordassa. Aquest fou per tant un dia especial per als socialistes de Quatretonda i de tota la comarca; no només per la celebració del centenari i la visita de Patxi López, també perquè els socialistes han pres les rendes del govern estatal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.