NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

150 persones participen en el sopar del PP

El sopar de militants i simpatitzants ompli el carrer on està ubicada la seu del PP

Més de 150 persones han participat en el sopar que ha celebrat el PP per commemorar les festes de Sant Onofre, una tradició que comparteixen organitzacions, agrupacions i associacions del poble la nit de la cremà de la foguera. En esta ocasió, els militants i simpatitzants han compartit taula amb el candidat del PP a les properes eleccions municipals, diputats provincials i dirigents d’altres localitats veïnes. En definitiva, un sopar de germanor entre amics.

Francisco Javier Sicluna va obtenir majoria de vots en les passades eleccions, però les aliances de l’oposició li llevaren la possibilitat de ser alcalde. En qualsevol cas, Sicluna anima als simpatitzants a recolzar-lo novament per tal d’aconseguir la majoria absoluta.

Aconseguir la confiança dels votants és el gran repte per als populars que, als últims temps, s’han enfrontat a dures sentències judicials. Ara, amb la dimissió de Mariano Rajoy, s’obri una nova oportunitat d’aconseguir el recolzament del poble.

Amb sopars com el que cada any celebren per festes, els populars de L’Alcúdia de Crespins treballen colze a colze per a restablir la confiança dels seus votants i compartir l’esperit de germanor d’estos dies.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.