NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fira de l´Automoció (primera part)

21 marques i 15 empreses participen en esta fira

Després de sis anys sense celebrar-se, la Fira d’Automoció ha tornat a la capital de la Costera, novament de la mà d’Adexa. Durant tot el cap de setmana, l’Albereda Jaume I ha estat envaïda de tot tipus de vehicles, nous i d’ocasió pertanyents a 21 marques de 14 empreses del sector. Una fira que denota el bon estat de salut d’aquest sector que als dos primers mesos d’aquest 2018 ha arribat als 212.135 cotxes matriculats, un increment del 16,4% front al mateix període de l’any anterior.

Per comprovar la varietat de l’oferta i els descomptes específics visitem primer l’estand d’Auto-Haus Sánchez, taller autoritzat de Mercedes Benz. Aquesta empresa fundada l’any 1968 compta amb una plantilla de 15 treballadors perfectament formats que ofereixen als clients el millor servei d’aquesta gran marca de luxe.

Totes aquestes unitats també estan presents en les instal·lacions inaugurades en 2011 de 7.100 m2.

CCF Motors, concessionari oficial Toyota també s’ha implicat moltíssim per a la recuperació d’aquesta fira.

Toyota es distingeix per la seua aposta de la tecnologia híbrida i per a la cita va donar a conèixer tota la seua gama al complet i amb vàries versions.

La cada vegada més presència de vehicles híbrids al carrer comporta una major producció.

Montauto, concessionari oficial Nissan va exhibir 8 vehicles, un de cada model de la gama on no podia faltar el (18´27) crossover definitiu, el Nissan Qashqai amb una tecnologia innovadora i unes prestacions totterreny. Les ofertes de fira s’allarguen a tota aquesta setmana.

Altre conegut pels nostres espectadors és AutoBlazquez, gran referent multimarca en la compra de vehicles de segona mà que a més de dos punts de venda a la capital de la Costera destaca per la seua compra on-line amb una web molt completa. Ells també varen estar encantats de participar.

Auto Blazquez també es diferencia per l’ampla cobertura de serveis que inclou per la compra d’un vehicle com la garantia d’un any.

I amb aquesta fira de l’automòbil, Xàtiva recupera una de les cites importants de l’any, ja saben, amb vocació de continuïtat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.