NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Borses oxodegradables per a la nit de Sant Joan

Gandia ha celebrat el Dia dels Oceans amb la solta d?una tortuga a la mar i la presentació de les borses

Gandia ha celebrat el Dia dels Oceans amb la solta d’una tortuga a la mar després d’haver sigut recuperada de les seues ferides a l’Oceanogràfic i la presentació d’unes borses de plàstic oxodegradables que estan repartint-se per a que la nit de Sant Joan la gent que acudisca a la platja diposite els seus residus als contenidors habilitats.

A més de la solta d’esta tortuga ja recuperada de les seues ferides, la jornada ha aprofitat per a presentar unes borses oxodegradables que permeten la seua desintegració total, ensenyant als menuts la importància del reciclatge per tal de cuidar del medi ambient i, sobretot, de l’oceà, on solen anar a parar tones i tones de plàstic que tarda dècades en desfer-se.

Les borses estan repartint-se ja en Gandia i es repartiran en València i altres localitats costaneres en esta primera etapa de la campanya promocional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.