NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

VI Trobada Canina

Oliva celebra la sisena edició de la Trobada Canina

Fa sis anys que un grup de voluntaris de Vedama es posà mans a l’obra per a organitzar la Trobada Canina Solidària d’Oliva, una oportunitat única per a que els veïns del poble coneguen el treball que desenvolupen dia a dia i col·laboren aportant el seu granet d’arena. Des del principi l’Ajuntament els va recolzar, però este any, per primera vegada, és el consistori qui organitza esta trobada on, com veuen a les imatges, els protagonistes són les mascotes.

La protectora d’animals del poble s’encarrega de que a la trentena de gossos que tenen a les seues instal·lacions no els falte de res. Menjar, cures veterinàries, una bona higiene i molt d’amor són fonamentals per a que visquen amb la dignitat que els seus propietaris no els varen donar quan els abandonaren. Afortunadament, voluntaris com els de la protectora, fan d’este un món més humanitzat.

Esta jornada ha comptat amb estands de tendes especialitzades, altres que venien objectes i menjar per arreplegar diners per a la protectora, i la col·laboració de l’escola de hip hop que ha ofert un espectacle molt visual.

A més, cal destacar la participació dels que han volgut participar en la cursa i la caminada solidaries.

Com veuen, gran part del poble ha participat en una iniciativa solidaria que, cada vegada, té més adeptes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.