NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Visita de la rectora de la UV

Vora un centenar d?alumnes de la Universitat de València en Ontinyent han celebrat la seua graduació al Teatre Echegaray

Vora un centenar d’alumnes dels graus de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Mestre d’Educació Infantil i Administració i Direcció d’Empreses han celebrat l’acte de graduació al Teatre Echegaray d’Ontinyent en una cerimònia a la que ha assistit la recentment nomenada rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre.

41 nous titulats s’han graduat en la promoció de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, 32 en Mestre d’Educació Infantil i 24 en Administració i Direcció d’Empreses, joves que s’incorporaran al mercat laboral amb una gran formació acadèmica que els avala com a especialistes en els seus camps. Actualment, el Campus d’Ontinyent compta amb quatre graus i enguany és la primera promoció de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.