NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Baixa l´atur

L´atur baixa a La Vall d´Albaida, La costera i La Canal, però puja en La Safor

Les dades de l’atur deixen bones notícies a les comarques de La Vall d’Albaida, La Costera i La Canal de Navarrés, però en La Safor el número de desocupats ha pujat respecte del mes passat un 1,35 per cent, malgrat que la taxa interanual ha baixat en un 4,57.

La Safor està sent de les més castigades pel que fa a les dades de desocupació a les Comarques Centrals, encara que La Font d’en Carròs i Tavernes de La Valldigna aconsegueixen rebaixar en un any el número de persones sense treball un 12,85 i un 10,54 per cent, respectivament. Altres pobles, com Vilallonga, veuen augmentat el percentatge de desocupats en tres punts respecte del mateix mes de l’any passat.

Si viatgem cap a l’interior de les nostres terres, trobem millors paràmetres al mercat laboral. En La Vall d’Albaida, el número de desocupats ha baixat un 1,79 per cent en l’últim mes i un 9,15 per cent en l’últim any, encapçalant la llista de pobles afortunats Bocairent i Benigànim. Pel que fa a La Costera, l’atur ha baixat un 1,14 per cent respecte d’abril i un 11,43 per cent respecte de l’any passat, amb Canals al capdavant.

En La Canal de Navarrés, les dades són millors. Les llistes de l’atur s’han vist rebaixades en un 3,99 per cent en l’últim mes i en un 15,40 per cent en l’últim any, i Navarrés encapçala el llistat de poblacions on més ha baixat el número de persones sense feina.

En qualsevol cas, des d’UGT asseguren que el 90 per cent dels contractes són temporals i estacionals, existint una gran desigualtat i precarietat en el mercat laboral actual, especialment quan parlem de joves i de dones.

Propiciar l’augment dels salaris, millorar la protecció social i posar en marxa un pla de xoc per l’ocupació són algunes de les alternatives que planteja el sindicat al Govern.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.