NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Encontre autonòmic

Gandia acull el II Encontre d?Associacions de Parkinson de la Comunitat Valenciana amb la participació d?un centenar de persones

Gandia ha acollit este cap de setmana el II Encontre d’Associacions de Parkinson de la Comunitat Valenciana, una oportunitat única per a que les distintes entitats compartisquen experiències i reivindicacions per a traslladar les seues necessitats a l’Administració.

En este segon encontre han participat un centenar de persones entre malalts, familiars, professionals i voluntaris que atenen als malalts de Parkinson.

Associacions d’Ontinyent, València, Elx i Alacant han participat en este encontre en el que tots han coincidit en dues coses fonamentals: la falta de voluntariat i de diners que puguen traslladar-se a polítiques d’atenció directa als malalts.

En este encontre s’han portat a terme reunions de les distintes directives de les associacions i terapeutes, a més de jocs, visites guiades per la ciutat, un dinar amb la fideuà com a protagonista i les actuacions de Parkinson Music i Desbandà València.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.