NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fira Comercial i Artesanal

L?Alcúdia de Crespins celebra la VIII Fira Outlet del comerç local amb la participació de 40 estands i altra artesanal dins de les festes de Sant Onofre

El dissabte 9 de juny, els veïns de l’Alcúdia de Crespins celebraven el dia del seu patró Sant Onofre amb un matí complet de fires tradicionals. La vuitena Fira Outlet és un aparador comercial ja consolidat on l’Ajuntament ofereix als comerços la possibilitat de publicitar i promocionar el seu negoci venent els seus productes a uns preus molt competitius. Més de 40 parades d’establiments locals però també de tota la comarca ompliren l’avinguda Corts Valencianes. A les 11 i mitja tindria lloc la seua inauguració amb l’acompanyament de la música de dolçaina i tabal on membres de  l’equip de govern saludarien i visitarien cada estand.

Mentre, a la plaça Jaume I altra fira feia també les delícies del públic. Aquesta és l’artesanal on es té la possibilitat de conèixer tot tipus d’oficis antics, de manufactura pròpia i demostracions en directe.

La Fira Outlet, a més de comerços també va donar cabuda a associacions com la de defensa dels animals, ADA de Canals o inclús de comissions falleres.

Pel que fa als artesans també trobàrem de tot tipus; uns confeccionen polseres; altres són luthier i treballen per donar vida a instruments de fusta com aquestes castanyoles;  la fusta també serveix per fer escultures i per últim fem parada en l’art de la ceràmica amb una tècnica mil·lenària, la del Rakú que prové de Corea i Japó.

Cites per les que passejar i comprar amb la tranquil·litat de poder deixar als nostres fills en bones mans; en aquesta gran ludoteca batejada amb el nom de “Picnic” muntada per La Farigola Produccions.

Per als reis de la casa també va haver inflables; gimkana d’aventures o carrusels de fusta


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.