NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Han votat 3.095 alumnes

Un parc inclusiu d?aventures i la creació d?àrees de wifi gratuït són les propostes guanyadores del DecideiXativa infantil

Un parc inclusiu d’aventures i la creació d’àrees de wifi gratuït han estat les propostes guanyadores en el Decideix Xàtiva infantil, que ha tingut una participació total de 3.095 alumnes de Primària i Secundària dels diferents centres escolars de la ciutat.

En primària, quasi el 62% dels vots han anat a parar a la proposta guanyadora, un parc inclusiu d’aventures amb accés i jocs adaptats per a la gent amb diversitat funcional i amb tot tipus d’equipament.

En quant a la resta de propostes presentades, la ludoteca de Xàtiva ha obtingut 389 vots; les papereres ecodivertides, 46; Xàtiva bonica 121 i “Porta’t la bici”, 116 vots. En secundària el 71% dels alumnes han recolzat la creació d’àrees de wifi gratuïts als espais públics on es reuneixen els joves de forma habitual a més amb la instal·lació de punts de càrrega de bateria per als mòbils. Una proposta, com comprovem ara, molt ben argumentada.

La resta foren “Noves fonts per a Xàtiva” que aconsegueix 124 paperetes, Xàtiva sense bullying, 120 vots, “Informa’t d’oci”, 57 recolzaments i espais coberts per al bus amb 81 vots. El procés va començar amb una pluja d’idees i amb l’elecció d’un representant per acudir als tallers celebrats en la Casa de Cultura.

Un procés exitós al que se li vol donar continuïtat amb la creació d’un espai estable.

D’aquesta manera Xàtiva està més a prop que mai de comptar amb un Consell Municipal de xiquets i xiquetes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.