NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cáritas ajudà a 968 persones l´any passat

L´organització benèfica alerta de la cronificació de la pobresa a les nostres comarques

Cáritas ha publicat els resultats del balanç anual de 2017 amb bones notícies perquè, tant en Xàtiva com en Ontinyent, el número de beneficiaris ha baixat respecte de 2016. En Ontinyent han sigut 476 els usuaris que han estat ajudats per Cáritas, un 2,7 per cent menys, mentre que en Xàtiva han sigut 492 les persones que han fet ús dels serveis que ofereix, un 27 per cent menys que l’any anterior.

Tot i així, des d’esta organització benèfica asseguren que el que crida especialment l’atenció és la cronificació de la pobresa, ja que en 77 per cent dels usuaris de Xàtiva eren coneguts d’anys anteriors. Igual passa en Ontinyent, on el percentatge és del 73 per cent.

En tota la comarca de La Costera s’ajuda a un total de 373 persones, sent les persones soles, les dones amb fills al seu càrrec i les parelles joves les més necessitades. Els espanyols suposen el 82 per cent del total i 8 de cada 10 són dones. Destaca també el número de menors d’edat atesos, que està en el 30 per cent. Al cas d’Ontinyent, la meitat dels atesos són espanyols i 7 de cada 10 dones. Pel que fa als menors d’edat, els beneficiaris són el 44 per cent.

Tant Ontinyent com Xàtiva tenen un economato, la capital de La Costera donant servei a 63 persones i la capital de La Vall d’Albaida a 320.

Cáritas es manté gràcies als seus voluntaris, la gran majoria dones. En Xàtiva són 31, a tota la comarca de La Costera són 95 i en Ontinyent 54. Cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i posar en marxa els projectes d’atenció social suposa vora 61.000 euros a l’any en Xàtiva, una quantitat que puja fins el 67.000 euros en Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.