NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat cedeix a l´Ajuntament ´El Clau´després de la seua rehabilitació

L´immoble tenia un ús forestal i hui en dia té cabuda per a 50 persones

La Generalitat Valenciana ha cedit de forma gratuïta a l’Ajuntament d’Albaida la casa forestal ‘El Clau’ per a ús social després de la seua rehabilitació, posant així en valor el patrimoni de la Generalitat.

En el seu origen, l’immoble tenia un ús forestal, però hui en dia té cabuda per a 50 persones, amb la possibilitat d’acollir a 40 persones més en tenda de campanya i estades de dia. El refugi té dos nays, sala d’estar i de jocs, menjador, aigua calenta i calefacció.

 

 

La cessió gratuïta és per a un any renovable fins a un màxim de deu anys, fent-se càrrec l’Ajuntament de les despeses i els impostos que deriven de l’immoble, així com del seu manteniment. De moment, està pendent la instal·lació d’una xarxa de càmeres de seguretat i una alarma, a més d’establir una franja perimetral de seguretat contra risc d’incendi forestal i fer tractaments contra distints tipus de plagues.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.