NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1.000 efectius integren l´operatiu de prevenció i extinció d´incendis de la GVA

Els vehicles i mitjans que formen part d´aquest Pla Especial d?Incendis es van exhibir en l´Albereda Jaume I

La Generalitat Valenciana ha celebrat en Xàtiva la reunió per a coordinar la intervenció dels organismes competents en la prevenció i extinció d’incendis forestals i les mesures especials de vigilància dissuasòria durant el període estival. El dispositiu, coordinat per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències compta amb més de 1.000 efectius. Els vehicles i mitjans que formen part d’aquest Pla Especial d’Incendis es van exhibir en l’Albereda Jaume I.

A més de la coordinació i professionalització de tots els estaments que participen en aquests serveis es necessita comptar també amb la participació activa de la ciutadania en matèria de prevenció.

L’emergència valenciana està molt preparada per a fer front als incendis; un treball que abasta els 365 dies de l’any.

El dispositiu l’integren 56 unitats de bombers forestals amb un total diari de 280 efectius de la Generalitat Valenciana; 45 autobombes; 9 helicòpters, 2 de coordinació i 7 d’extinció; 9 avions, 7 de terra i 2 amfibis; 66 observatoris forestals; tres centrals provincials d’incendis; 135 unitats de prevenció i una unitat tècnica com reforç del personal de la Generalitat, agents mediambientals i tècnics forestals. A ells es sumen efectius dels tres consorcis provincials de bombers, brigades de Divalterra, la UME, Unitat Militar d’Emergències, Guàrdia Civil i policies.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.