NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Prevenció d´incendis i ocupació

La Generalitat Valenciana amplia les unitats de prevenció de riscos d´incendi per a combatre la despoblació i atendre als ajuntaments en la neteja preventiva

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències i el Servef han impulsat l’ampliació de les unitats de prevenció de riscos d’incendis per a combatre la despoblació d’alguns municipis d’interior donant feina als desocupats i, al mateix temps, portar a terme treballs de prevenció d’incendis en col·laboració amb els ajuntaments. El Palomar ha estat el municipi on s’han presentat els treballs realitzats fins ara a La Vall d’Albaida.

Els diners es destinen al finançament dels costos salarials i de Seguretat Social dels desocupats contractats que, a més, reben la formació necessària per poder executar les taxes de sanejament i adequació de la massa forestal.

Amb l’ampliació d’esta iniciativa, 41 municipis més podran optar a este programa que genera ocupació, evita la despoblació, desenvolupa el model econòmic local i preserva els paisatges i l’entorn mediambiental.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.